Депутат Гусовський відкрив ресторан тель-авівської кухні
У меню – шварма з лавраком, шакшука, сабіх, халумі, храйме, кнафе та інші знайомі страви.
У меню – шварма з лавраком, шакшука, сабіх, халумі, храйме, кнафе та інші знайомі страви.
Фото: Юлій Кудланик
На вулиці Великій Васильківській почав роботу ресторан тель-авівської кухні Adelle ресторатора Сергія Гусовського, повідомляє БЖ.
Поки що заклад працює в тестовому режимі у форматі вечерь із 18:00 до 23:00. У деякі дні може бути закритий.
Фото: Юлій Кудланик
В Adelle готують круасани з телячими мізками, шварму з лаврака (лаврак – це риба) з лимонним йогуртом і томатною піною, солодке м’ясо, фалафель, кебаб із хумусом, сабіх (баклажани у фритюрі з яйцем), халумі (сир із козиного й овечого молока), храйме (морепродукти у гострому соусі), кнафе (солодощі, подібні до пахлави), шакшуку (яєшня в томатному соусі, класичний ізраїльський сніданок).
Шакшука коштує 162 гривні; хумус зі шпинатом і яйцем – 115 грн; кебаб із хумусом – 219 грн; фалафель – 98 грн; козиний сир із тхіною та фініковим медом – 109 грн.
Для приготування страв використовують свіжі сезонні продукти.
Фото: Юлій Кудланик
З напоїв – содова власного виробництва, чай, кава (еспресо – 39 грн, лате – 59 грн), безалкогольні коктейлі (89 грн), вино (129-144 грн за бокал, 645-1600 грн за пляшку).
Сергій Гусовський володіє мережею «Ресторани Гусовських» із 2001 року разом із братом Євгеном.
До мережі входять ресторан грузинської кухні «Шоті», піцерія Napule, італійський ресторан Grano, остерія Pantafruel, кав’ярня O’Cafe.
Фото: Юлій Кудланик
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті