Депутат Гусовський відкрив ресторан тель-авівської кухні
У меню – шварма з лавраком, шакшука, сабіх, халумі, храйме, кнафе та інші знайомі страви.
У меню – шварма з лавраком, шакшука, сабіх, халумі, храйме, кнафе та інші знайомі страви.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На вулиці Великій Васильківській почав роботу ресторан тель-авівської кухні Adelle ресторатора Сергія Гусовського, повідомляє БЖ.
Поки що заклад працює в тестовому режимі у форматі вечерь із 18:00 до 23:00. У деякі дні може бути закритий.
В Adelle готують круасани з телячими мізками, шварму з лаврака (лаврак – це риба) з лимонним йогуртом і томатною піною, солодке м’ясо, фалафель, кебаб із хумусом, сабіх (баклажани у фритюрі з яйцем), халумі (сир із козиного й овечого молока), храйме (морепродукти у гострому соусі), кнафе (солодощі, подібні до пахлави), шакшуку (яєшня в томатному соусі, класичний ізраїльський сніданок).
Шакшука коштує 162 гривні; хумус зі шпинатом і яйцем – 115 грн; кебаб із хумусом – 219 грн; фалафель – 98 грн; козиний сир із тхіною та фініковим медом – 109 грн.
Для приготування страв використовують свіжі сезонні продукти.
З напоїв – содова власного виробництва, чай, кава (еспресо – 39 грн, лате – 59 грн), безалкогольні коктейлі (89 грн), вино (129-144 грн за бокал, 645-1600 грн за пляшку).
Сергій Гусовський володіє мережею «Ресторани Гусовських» із 2001 року разом із братом Євгеном.
До мережі входять ресторан грузинської кухні «Шоті», піцерія Napule, італійський ресторан Grano, остерія Pantafruel, кав’ярня O’Cafe.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті