На Подолі відкривається хіп-хоп-бар із грецькими стравами
У барі Grek i Veter готують сувлакі.
У барі Grek i Veter готують сувлакі.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 304 днів. За цей час ми опублікували 26351 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: facebook.com/grekiveter
Сьогодні, восьмого березня, на Подолі відбудеться відкриття бару Grek i Veter.
Бар на вулиці Нижній Вал, 19 відкрили два друга Герасімос Лівієратос і Олег Вєтєр. Вони розповідають, що хотіли зробити хіп-хоп-заклад у вуличному стилі, з невимушеною атмосферою.
Герасімос і Олег. Фото: facebook.com/grekiveter
Дизайн простору розробив художник Андрій Датура, повідомляє PostEat. Приміщення передбачає мінімальну посадку – переважно стоячі місця.
Меню розробляла шеф-кухар Марія Лівієрату. Воно складається з простих грецьких страв, таких як сувлакі (69 грн). Тут також подають шоти та інші алкогольні коктейлі.
Присвячена відкриттю Grek i Veter вечірка почнеться о 21:00.
Нагадаємо, вчора, сьомого березня у Південному терміналі залізничного вокзалу відкрився «Білий налив».
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті