Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23463 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У неділю 24 березня в аеропорту «Бориспіль» відкриють термінал F та літню авіаційну навігацію, з нагоди чого там же відбудеться легкоатлетичний марафон KBP Runway Run.

Термінал F стане зоною старту та фінішу, а дистанцій для забігу буде три: 3, 5 та 10 кілометрів.

Вартість реєстрації становить 500 гривень. Деталі можна переглянути на сторінці події.

Нагадаємо, термінал F закрили у 2013 році через недостатній пасажиропотік. Протягом п’яти років усі внутрішні та міжнародні рейси сконцентрували в терміналі D. Але торік ситуація змінилася, і вже влітку термінал D працював на піку пропускної здатності.

На відновлення роботи терміналу F витратили близько 100 мільйонів гривень. Перший заступник гендиректора аеропорту Євген Дихне зазначав, що термінал окупає себе за 15 рейсів на добу. Раніше він також повідомляв, що термінал відкриватимуть 31 березня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button