Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Укргазбанк за 563,71 мільйона гривень продав нежитловий корпус заводу «Арсенал», а також 1,4 га прилеглої ділянки. Стартова ціна об’єкту була на 12 мільйонів меншою.

В аукціоні взяв участь лише один учасник, а сам конкурс відбувався на сайті електронних торгів ДП «Сетам».

Генеральний директор сервісу торгів Віктор Вишньов повідомляв минулого року, що ця будівля має гарний потенціал для комерційної забудови, зокрема, через наявність потужних промзонних комунікацій. Після визначення переможця Вишньов зазначив, що корпус заводу став найдорожчим лотом за час існування аукціону. Його вдалося продати за рік без пониження ціни.

ДП «СЕТАМ» – це державне підприємство Міністерства юстиції України. Воно здійснює державну політику в сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів або посадових осіб.

Читайте також: Підвал у Києві продали на аукціоні за два мільйони гривень зі стартовою ціною 17 тисяч

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button