Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У грі Harry Potter: Wizards Unite, вихід якої призначено на 2019 рік, гравець стане працівником спецзагону по боротьбі зі слідами магії у світі маглів. Боротися доведеться, зокрема, з смертежерами та дементорами.

В ігровому світі Harry Potter: Wizards Unite собі можна буде обрати професію, готувати зілля, змагатися з іншими «працівниками спецзагонів», а також зустрічати знакових персонажів. Крім того, гравець зможе навідатись до лавки чарівних паличок Олівандера.

Розробники зазначили, що дотримуються цінностей історії Джоан Роулінг, проте її саму не залучають до створення гри. Вона буде безкоштовною і вийде на iOS та Android, однак на Android HPWU вже можна тестувати.

Harry Potter: Wizards Unite розробляє студія Niantic, яка також є автором Pokemon GO. Про розробку додатка за всесвітом «Гарі Поттера» студія повідомляла ще наприкінці 2017 року. Тоді анонсували, що Harry Potter: Wizards Unite буде схожою на Ingress, у якій гравцям треба шукати портали в громадських місцях, на спортивних майданчиках та станціях метро.

У 2016 році гра від Niantic Pokemon Go отримала премію The Game Award у номінації «Найкраща гра для мобільних пристроїв/портативних гральних консолей».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button