Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23399 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зображення: Pabulum

У квітні видавництво Pabulum видасть українською мовою книгу «Визволення тварин» австралійського філософа Пітера Сінґера. Ця праця, вперше опублікована у 1975 році, заклала основи світового зоозахисту.

«З моменту першої публікації книга Сінґера відкрила очі мільйонам людей на страждання тварин і необхідність боротьби за їхні права. Перевидана сотні разів і десятками мов, вона так і не була офіційно презентована українською та навіть російською», – зазначив Олександр Тодорчук, засновник руху UAnimals, який ініціював українське видання.

У «Визволенні тварин» автор розкриває реалії «фермерських господарств» і процедур тестування продукції на тваринах. Натомість пропонує здорові, гуманні альтернативи.

Книга надихнула всесвітній рух на ліквідацію значної частини жорстоких та непотрібних лабораторних експериментів, які проводилися над тваринами у минулі десятиліття, та розпочала революцію гуманності.

Вже зараз книгу можна передзамовити за ціною 150 гривень й отримати примірник третього квітня. Повна вартість книги на сайті складе 180 гривень.

Дивіться фото: Як пройшов київський марш за права тварин-2018

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button