Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/ulichnayaeda  

Фестиваль Ulichnaya Eda відкриває сьомий сезон подією «Выбери по любви», що проходитиме на арт-заводі «Платформа» 30-31 березня.

На фудкорті очікується 55 точок з вуличною їжею, зокрема устриці від «Маца и Устрицы», паста від Pasta to go kh, лапша від WOK Factory, спрінг-роли з креветками, моцарела-фрі, бургери з сиром дорблю, хот-доги з беконом тощо. 30 березня о 18:00 виступить музикант Сергій Бабкін. Вхід на фестиваль коштує 130 гривень.

Загалом на 2019 рік заплановано 13 фестивалів, чотири з них – нового формату. Вперше проведуть спортивний фестиваль, а також заходи, присвячені святу Івана Купала та японській культурі.

У павільйоні Lit 3.1. завершується реконструкція. Там проходитиме маркет одягу, аксесуарів і предметів декору.

Фото: facebook.com/ulichnayaeda

Календар фестивалів Ulichnaya Eda на 2019 рік:

20-21 квітня

Kyiv Coffee Festival vol.5 — фестиваль кави. На ньому відбудуться всеукраїнські чемпіонати, лекції та майстер-класи від фахівців у кавовій сфері. Облаштують алею десертів із мусами, ягідними тортами, еклерами та іншими солодощами.

18-20 травня

Kyiv Beer Festival vol.4 — фестиваль пива, спеціально для якого варитимуть крафтові сорти 60 найкращих пивоварів України.

14-15 червня

Белые Ночи – нічний фестиваль їжі та музики. Цього разу організатори вирішили відтворити атмосферу Версаля.

22-23 червня

Tokyo Drift – фестиваль нового формату, на який надихнула японська культура. Обіцять дрифт на парковці, шоу з обробки риби, інтерактивний театр і перехрестя Сібуя.

6-7 липня

Kupala – ще один фестиваль нового формату. Арт-завод «Платформа» перетворять на фантастичний ліс, прикрасять парк свічками й оголосять широкий лайн-ап з електронною музикою.

19-20 липня

Santa Muerte Carnival – нічний карнавал, який вперше провели минулого року. На арт-заводі побудували мексиканське містечко La Platforma з карнавальною площею і «спальним районом». Фудкорт складався з мексиканської кухні та текіли.

Фото: facebook.com/ulichnayaeda

10-11 серпня

Tomatina – фестиваль, який відтворюватиме настрій іспанської «Томатіни»: з битвою помідорами, сангрією, паельєю, бесейнами та танцювальними майстер-класами.

16-17 серпня

Белые Ночи. Настрій: Космос – стане дев’ятим нічним фестивалем серії.

7-8 вересня

Ultimate – новий формат, фестиваль на спортивну тематику.

14-15 вересня

Wine&Restaurants vol. 1 складатиметься з двох частин, фестивалю вина та локацією, на якій київські ресторани презентують свої страви.

12-13 жовтня

BBQ Championship – чемпіонат з барбекю проводитиметься вдруге. Окрім шашликів, стейків і реберець заплановано також кінотеатр із фільмами Скорсезе та дитячою зоною.

2-3 листопада

Scary Food – сімейний фестиваль до свята Геловін. Обіцяють аквагрим і маркет з костюмами, де можна зібрати образ і Девіда Боуї або Уми Турман з фільму «Убити Білла».

Фото: facebook.com/ulichnayaeda

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button