Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23641 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/maliarevych

16 березня комунальники Дніпровського району почали будівництво майданчика для вигулу собак на Русанівці, повідомляє КП УЗН Дніпровського району.

Керівництво «Київзеленбуда» разом із власниками собак обрали для майданчика «найбільш захаращене та непопулярне серед людей місце на Русанівській косі». Майданчик планують обладнати конструкціями для тренування. Обіцяють, що жодне дерево не постраждає.

Проект майданчика. facebook.com/maliarevych

Та не встигли працівники КП УЗН Дніпровського району змонтувати огородження, як його вже знищили невідомі особи. В перший же день вкрали інформаційний стенд та понівечили встановлену огорожу.

Фото: КП УЗН Дніпровського району

Дерев’яну огорожу комунальники вкопували на один метр у землю, оскільки бетонувати у парку не можна. Тому розібрати його було не складно.

Фото: facebook.com/maliarevych

«На Русанівці знайшлись люди, які виступили проти такого майданчику, більше того прийшли і в перший день вкрали інформаційний стенд та поламали декілька секцій щойно встановленого паркану», – повідомив депутат Київради Олесь Маляревич.

Фото: facebook.com/maliarevych

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button