Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Vadim Granovskiy

З першого квітня від електроживлення відключать 64 споживачів, які не уклали договір з новим електропостачальником «Укрінтеренерго», повідомляє КМДА.

Серед таких споживачів – кіностудія імені Олександра Довженка, декілька підприємств «Київпастрансу», будинки Войцеховського на Харківському шосе, Центр державного земельного кадастру, який адмініструє базу даних усіх земельних ділянок, а також два підприємства «Укроборонпрому» – завод «Маяк» і Київський науково-дослідний інститут гідроприладів.

У 2019 році в Україні набула чинності реформа ринку електроенергії. Підприємства, організації та установи, чия потужність електроустановок перевищує 150 кВт, мали до 11 грудня 2018 року обрати собі постачальника електроенергії та укласти з ним договір на ринкових умовах.

Компанії, які не знайшли постачальника, автоматично стали клієнтами «постачальника останньої надії», функції якого виконує «Укрінтеренерго».

За законом, «постачальник останньої надії» зобов’язаний надавати послуги з постачання електроенергії, але не більш 90 днів, тобто з першого січня до першого квітня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button