Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: RAU 

23 березня на проспекті Степана Бандери, 15Г, що біля «Почайни», відкрився перший в Україні французький супермаркет спортивних товарів Decathlon одночасно з онлайн-магазином decathlon.ua, повідомляє Асоціація рітейлерів України.

Тут продається одяг і спорядження для 70 видів спорту, зокрема й українського виробництва. Є товари і для яхтингу, і стрільби з лука, і для кінного спорту (з сідлами і стременами).

У супермаркеті розташовано тестувальні зони, в яких наприклад, можна забити м’яч у сітку.

Зона тестування. Фото: RAU

Особливість Decathlon у низьких цінах, навіть за українськими мірками. На промоції та знижки потрапити можна рідко – певний рівень цін діє на постійній основі. Сприяє цьому те, що компанія не закуповує і перепродає товари, а виробляє сама.

На окремі незношувані вироби тут пропонується довічна гарантія, наприклад, на велосипедні рами. Якщо клієнти оцінюють товар в інтернет-магазині на дві з п’яти зірок і нижче, його знімають з виробництва і продажу.

Фото: RAU

Кожна з зон магазину присвячена конкретному спортивному напрямку. Як правило, кожен вид спорту представлений однією-двома марками групи Decathlon. Наприклад, на вході – зона з самокатами, роликами і скейтбордами бренду Oxelo. Товари для велоспорту представлено брендами Rockrider і B’Twin.

Фото: RAU

Зазвичай концепція розробляється у Франції, а виробництво може розташовуватися в інших країнах – наприклад, гірські лижі виробляють в Альпах, щоб тестувати товар у реальних умовах, а інвентар для водних видів спорту – біля Атлантичного океану.

Кілька моделей взуття для туристичних походів виробляється в українських Прилуках. Виробництво Decathlon на Закарпатті й у Сумах постачає кросівки, воротарські рукавички, ключки для хокею, бігові лижі тощо.

Черевики українського виробництва. Фото: RAU

Видання порівнює вихід Decathlon на український ринок з появою H&M на українському мас-маркеті.

Наступний супермаркет Decathlon у Києві планують відкрити у 2020 році в ТРЦ Rive Gauche.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button