Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Закинутий атракціон у Чорнобилі / unsplash

В рамках Кіотського протоколу уряд Іспанії сплатить будівництво сонячної електростанції в Чорнобильській зоні. Про це повідомляється на сайті Міністерства екології.

Зазначається, що проект було затверджено ще наприкінці минулого року. У 2016 році Міністерство екології та природних ресурсів відновило співробітництво з інспанським урядом після десяти років паузи. Тоді ж Мінекології та Державне агентство управління зоною відчуження запропонувало підприємствам конкурс: подавати проекти об’єктів відновлюваної енергетики, які можна буде розмістити на території Чорнобиля.

Повідомляють, що надійшло 60 заявок з України, США, Німеччини тощо. 26 березня територію забудови оглянула українсько-іспанська делегація.

Нагадаємо, шостого травня HBO випустить міні-серіал про трагедію на Чорнобильській АЕС.

Раніше в рамках Кіотського протоколу Україна отримала від японського уряду автомобілі з гібридним двигуном Toyota Prius та Mitsubisi Outlander PHEV для потреб патрульної поліції, груп швидкого реагування, підрозділів превенції та вибухотехніків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button