Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23573 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В освітній платформі CANactions повідомили, що українське видання книги «Чотири стіни та дах: складна природа простої професії» незабаром відправлять у друк. Всі учасники спільнокошту будуть зазначені у книзі, а презентація відбудеться на міжнародному архітектурному фестивалі CANactions 2019. Українській аудиторії її презентує безпосередньо автор.

Рейнір де Грааф – партнер в архітектурному бюро Рема Колхаса OMA і директор дослідницього центру АМО. Серед його проектів – башта Innovationen у Стокгольмі, комплекс De Rotterdam та Timmerhuis у Роттердамі тощо.

«Чотири стіни та дах» – це остання книга архітектора, яка вийшла 2017 року і стала бестселером. Видання українською мовою буде першим перекладом.

Автор із гумором розповідає цікаві історії зі своєї практики та буденної роботи відомого офісу. Він розмірковує над історією і природою професії архітектора та доходить висновку, що незмінною залишається основа архітектури – чотири стіни і дах над головою.

Кошти на видання зараз збирають на платформі Big Idea, проект здійснюється за підтримки SAGA Development. Відповідно до суми внеску, кожен учасник спільнокошту може отримати подарунок – власне книгу де Граафа, квитки на фестиваль або примірник книги Міста для людей Йена Ґeла, яку CANactions видали торік.

Нагадаємо, дванадцятий Міжнародний фестиваль CANactions відбудеться 17—18 травня. Темою фестивалю 2019 року обрано «Громаду». На думку організаторів, концепція громади є частиною історії та культури України та відображується в її сучасних архітектурних і суспільних рухах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button