Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадри з фільму // donttakefake.com

На виставці у столиці Австрії Відні відбудеться презентація українського фільму «Documenting Cxema» про київські рейви, повідомляється на сторінці «Схеми».

Фільм про один із найбільших українських рейвів «Схема» зняли Ярема Малащук і Роман Хімей. Режисери фокусуються на досвіді окремих учасників події.

Кадри з фільму // donttakefake.com

Виставка Dance of Urgency проходитиме у віденській галереї Q21 з 24 квітня до першого вересня. У ній беруть участь проекти з двадцяти країн. Виставка досліджує природу танцю і його роль у соціально-політичній ситуації.

«У країнах, де бракує культурних інституцій, клуби виступають центрами, де люди зустрічаються, танцюють і навчаються. Якщо сприймати клуби як місця, які відображають соціальні зміни, дослідження танцювальної культури допоможе передбачити і краще зрозуміти масові рухи», – йдеться у кураторській анотації.

На рейві «Схема». Фото: facebook.com/cxemapage

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button