Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На ділянці Оболонської набережної вночі з 11 на 12 квітня невідомі вимазали солідолом лавки для сидіння та парапети. Подія сталась неподалік будинку за адресою просп. Героїв Сталінграда 20-А, поряд з місцевою поліклінікою.

Очевидці у групі «Оболонський район м. Києва» кажуть, що невідомі витратили 13 відер мастила.

Мешканці Оболоні у соцмережах діляться можливими причинами цього акту вандалізму. Вважають, що це зроблено для того, аби на цьому місці не сиділи вночі гучні компанії і не заважали спати місцевим жителям. Проте через нанесене мастило сидіти тут також не можна тепер і вдень.

«Я розумію, що жити на Оболонській набережній з кльовим видом на затоку, трохи шумно вечорами. Як шумно в центрі, і взагалі в усіх тусовочних місцях. Але цей спосіб боротьби з шумом – пробите дно», – пише користувач Фейсбуку Yurii Kir.

Солідол – це густе мастило (суміш мінерального масла й кальцієвого мила) для мащення машин і механізмів. Відтерти або відмити його звичайними засобами дуже важко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button