Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Рендер взято з профіля Association Skate Ukraine в інстаграмі

В Києві відкриється скейт-парк, який має бути не гіршим за східноєвропейські. Про це заявив радник Київського міського голови Дмитро Білоцерковець.

Скейт-парк будуватимуть на території X-Park, що розташований у парку «Муромець».

Зони для катання на скейті будуватимуть з бетону. Повідомляється, що в проект залучили іноземні команди: скейтпаркового забудовника Mind Work Ramps, що звів більше 60 скейтерських зон в Естонії, Латвії та Литві; дизайнера рамп Нейта Вессел, що працював з екстремальним фестивалем Red Bull; а також безпосередньо учасників Асоціації Скейтбордингу в Україні.

Будівництво почнеться влітку, триватиме в кілька етапів до 2020 року, повідомляють в Асоціації. Нагадаємо, в жовтні на Троєщині відкрився скейт-парк, серед фігур якого – дві розгінні гірки, центральний фанбокс з грайндбоксом та мінірампа. Скейт-парк розташовано за адресою Маяковського, 21г.

Одеський скейт-парк

З 2017 року в Одесі біля стадіону «Чорноморець» відкрито найбільший скейт-парк в Україні: він має чотири рівні, а площа безпосередньо скейт-майданчика становить 1143 квадратних метри. Виконаний з монолітного шліфувального залізобетону і оснащений, зокрема, урнами, освітленням та системою водовідведення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button