Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На онлайн-ресурсі dekoder розміщено інтерактивну мапу результатів голосування другого туру виборів Президента України, що відбулися 21 квітня.

На карті позначено дільниці, на яких той чи інший кандидат набрав більшість. Карта демонструє, як розподілилися голоси українських виборців у всьому світі, в межах України та в межах окремих міст, зокрема й Києва.

Так, можна побачити, що більшість голосів за Володимира Зеленського кияни віддали на абсолютній більшості дільниць. Петро Порошенко на цих дільницях набирав, приблизно, 31-45%. Діючий Президент України виборов більшість голосів лише на кількох дільницях в центрі міста, на Солом’янці, у Голосієві та на Осокорках.

Карту створено за даними Центральної виборчої комісії. Результати регулярно оновлюються.

Незалежний німецько-російський портал dekoder присвячено застосуванню західних інструментів і медіа-моделей до аналізу ситуації в Росії та пострадянских країнах.

Станом на 10:00 у ЦВК оброблено вже 91,2% протоколів. Володимир Зеленський перемагає у другому турі виборів, отримавши 73,2% голосів українських виборців.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button