Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Засідання комісії. Фото: прес-служба КМДА

Комісія КМДА з перевірки інформації щодо об’єктів будівництва рекомендувала забудовнику ділянки в Протасовому Яру утриматись від виконання будь-яких робіт до прийняття остаточного рішення.

На засіданні третього травня погодили створення робочої групи, яка вивчатиме будівництво на вулиці Амосова, 6 у Солом’янському районі. До її складу увійдуть представники громадськості.

Планують обстежити ділянку, зокрема, перевірити її межі та встановлення паркану відповідно до дозвільних документів. Також обстежать стан будівлі Інституту Амосова, який розташований поряд із забудовою.

Тим часом на четверте травня місцеві мешканці та активісти запланували акцію протесту проти забудови зеленої зони у Потасовому Яру. Акція відбудеться о 14:00 навпроти клініки Амосова.

Днями компанія-забудовник «Дайтона-Груп» за допомоги «тітушок» почала встановлювати бетонну огорожу на місці забудови у Протасовому Яру. На ділянці площею понад три гектари планують звести три багатоповерхові башти ЖК Tourbillon.

«Тітушки» на місці зведення бетонного паркану. Фото з Facebook-групи Захистимо Протасів Яр

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button