Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Останній оприлюднений проект ТРЦ Ocean Mall

На зустрічі з ретейлерами в ТРЦ Blockbuster Mall 26 квітня девелопер Вагіф Алієв заявив про намір купити ТРЦ Ocean Plaza. Про це повідомляє НВ Бізнес.

«Я гарантую, що куплю Ocean Plaza і об’єднаю її з ТРЦ Ocean Mall, що зараз будується», – зазначив Алієв на зустрічі.

Згодом інвестиційний банкір анонімно повідомив виданню, що Алієв готовий купити ТРЦ за 175 мільйонів доларів.

«Він домовився з власниками Ocean Plaza про ціну, але договір купівлі-продажу не підписано. Власники дуже поспішають, тому погодилися поступитися. Йдеться про 175 мільйонів доларів. Ми вважаємо, що угода вже відбулася», – розповідало виданню джерело.

ТРЦ Ocean Mall запланований до відкриття першого вересня. Алієв також наголошував, що «Тарілку» на Либідський, яка є частиною будівлі ТРЦ Ocean Mall, реставрують під наглядом її автора Флоріана Юр’єва. Сам скульптор цю інформацію спростував. Через затримки та перенесення з введенням центру в експлуатацію, зокрема, відкладається й відкриття першого в Україні магазину IKEAНагадаємо, Алієв також повідомляв, що в лютому 2019 року відбудеться відкриття ТРЦ Blockbuster.

Бізнесмену належать, крім того, бізнес-центр «Парус», житловий комплекс Diamond Hill, ТРЦ «Мандарин Плаза» та Lavina Mall. Крім того, він планує побудувати ТРЦ біля метро «Лісова», ТРЦ «Південний» (Ippodrom Mall) на місці Льодового стадіону та ТРЦ Pobeda Mall.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button