Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 237 днів. За цей час ми опублікували 23180 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Освітня платформа Prometheus запустила онлайн-курс «4 кроки до здорового харчування», який навчає правильно харчуватись.

Відеолекції читають українські дієтологи, гастроентерологи, нутриціологи, терапевти і психологи.

Курс безкоштовний і триває чотири тижні. Слухачі, які успішно складуть всі завдання курсу, можуть отримати сертифікат про його завершення.

Експерти пояснюватимуть, як працюють тіло і мозок, чому людина відчуває голод, які продукти мають бути в раціоні щодня, які речовини є шкідливими, скільки прийомів їжі має бути на день тощо;

Курс не призначений для тих, хто має захворювання і потребує особливого харчування.

Тим часом очільниця Міністерства здоров’я Уляна Супрун розмістила посилання на дослідження шотландських науковців, які виявили, що більшість популярних фуд-блогерів поширюють недостовірну та неперевірену інформацію про здорове харчування.

Нагадаємо, освітній портал WiseCow запустив курс із історії України «Страх та ненависть у 1917-1921 роках».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button