Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Цього року у програмі благодійного «Пробігу під каштанами», який відбудеться 26 травня, вперше влаштують пробіги наосліп та з собаками.

Учасники «Пробігу наосліп» долатимуть маршрут із зав’язаними очима. Забіг проходить у парах: один учасник одягає пов’язку на очі, інший бере його за руку і допомагає подолати 50-метрову дистанцію.

Кошти від «Пробігу наосліп» передадуть Інституту очних хвороб імені Філатова в Одесі. Інститут планує створити Центр запобігання дитячій сліпоті, і гроші витратять на обладнання для діагностичного кабінету.

Ще один новий маршрут – «Пробіг із собакою», кошти від якого передадуть Фонду Happy Paw. Учасники бігтимуть 600-метрову дистанцію від Майдану Незалежності до ЦУМу.

На Майдані буде облаштовано туалет для собак, зону відпочинку, поїлки, а також працюватимуть ветеринар та кінолог.

На собак, яких законодавство відносить до потенційно небезпечних порід, обов’язково потрібно буде надягти намордник. Також організатори перевірятимуть довідки про щеплення від сказу. Не рекомендують брати участь із вагітними або тічними тваринами.

Загалом на «Пробігу під каштанами» буде сім категорій, зокрема традиційні «Благодійний Пробіг», «Спортивний Пробіг», «Пробіг мужніх» (в інвалідних візках), «Пробіг у ходунках» (десятиметрова дистанція для малюків, які вчаться ходити) та «Дитячий пробіг».

Благодійний внесок за участь у кожному з пробігів складає 200 гривень. Реєстрацію буде відкрито ще два дні – до 22 травня.

Читайте також: Пробіг під каштанами 2018: хто біг і навіщо?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button