Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КП «Київміськрозвиток» презентувало концепцію транформації вулиці Богдана Хмельницького яку розробили спільно з Центром організації дорожнього руху.

Розробка передбачає додаткове озеленення та облаштування місць для відпочинку – у презентації видно чимало лав.

По обидва боки вулиці Хмельницького облаштують виокремлені велодоріжки. Обіцяють також велопарковки.

Для паркування автомобілів передбачено кишені.

Тендер на проект капітального ремонту вулиці було проведено на початку року. Його виграла компанія «Одеспромстрой». Вартість робіт складає сім мільйонів гривень. Ремонт планують завершити до кінця 2020 року. Чи буде компанія-проектант з Одеси враховувати оприлюднену концепцію – невідомо.

Нагадаємо, паркувальні кишені на вулиці Хмельницього облаштували минулого літа. Однак водії автомобілів продовжували паркуватися «ялинкою».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button