Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба HeForShe

Адвокатами глобального руху солідарності за ґендерну рівність HeForShe стали Роман Вінтонів, відомий як Майкл Щур, та Ярослава Кравченко, засновниця Дикого театру та співведуча Вінтоніва. Про це повідомляє ООН Жінки в Україні.

«Вперше рух в Україні представлятимуть чоловік та жінка, дует телеведучих, які своєю професійною діяльністю просувають принципи рівності та підтримують цінності HeForShe», – йдеться у повідомленні.

Статус адвокатів руху передбачає підтримку активностей, участь у заходах, а також поширення ідей про рівні права.

Фото: прес-служба HeForShe

«Жінки тривалий час були у нерівному становищі порівняно із чоловіками. Зараз ситуація потроху покращується, проте ми ще і досі бачимо, що більшість керівників – це чоловіки, у чоловіків часто вища заробітна плата», – каже Роман Вінтонів.

«Чим більше людей відкрито говоритимуть “Я з вами!”, тим швидшою буде адаптація суспільства», – вважає Ярослава Кравченко.

Фото: прес-служба HeForShe

У 2018 році після запуску руху HeForShe в Україні першими адвокатами стали музикант Дмитро Шуров (Pianoboy) та його син Лев. Звання глобального чемпіона HeForShe отримав заступник Міністра закордонних справ Сергій Кислиця.

Нагадаємо, 8-15 березня у Києві відбувся мистецький марафон HeForShe Arts Week.

Читайте також: Ярослава Кравченко та Ігор Киричок про стиль життя на двох берегах Києва

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button