Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба Віталія Кличка

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що його партія «Удар» братиме участь у позачергових виборах до Верховної Ради.

Сам він до Верховної Ради не піде, бажаючи залишитися міським головою.

Стати головою партії «Удар» Кличко запропонував Міхеілу Саакашвілі – колишньому президенту Грузії та екс-голові Одеської ОДА.

«Я бачив сьогодні звернення Саакашвілі, політичній силі якого створили перешкоди для участі у виборах. Тому я готовий підставити своє політичне плече. Переконаний, такий наш союз подвоїть зусилля заради перетворень в країні», – заявив Кличко.

2017 року після конфлікту з президентом Петром Порошенком Саакашвілі залишив посаду голови Одеської обладміністрації. Незабаром його позбавили громадянства та заборонили в’їзд до України на три роки.

Наприкінці травня 2019 року новий президент Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство, і той повернувся до України.

Читайте також: 5 років Кличка: що мер обіцяв киянам і що з цього виконав

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button