Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 237 днів. За цей час ми опублікували 23180 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Один з дронів . Фото: financialpost.com

Національна авіакомпанія Air Canada та логістична фірма Drone Delivery Canada уклали угоду про початок доставлення продовольчих пакунків дронами. Доставка здійснюватиметься 150 тисячами маршрутів по країні. Про це повідомляє Financial Post.

«Ми вважаємо, що ця технологія може запропонувати вантажному співтовариству економічно вигідні рішення складних питань, пов’язаних з постачанням, зокрема, у віддалені громади Канади», – пояснив віце-президент з питань вантажів у Air Canada Тім Стросс. Зазначається, що це нововведення вирішить проблему доставки, зокрема, медикаментів та продуктів у північних регіонах країни.

Серед моделей дронів завлено Sparrow, яка може переносити до 4,5 кілограмів, та Condor, яка витримує до 180 кілограмів вантажу.

За умовами угоди, Air Canada зобов’язалася не користуватися послугами інших компаній безпілотної авіадоставки. Наразі маршрути затверджують у Міністерстві транспорту.

Зазначимо, Канада також посідає дев’яте місце зі 156 у світовому рейтингу щастя.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button