Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23524 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: politeka.net

У Міністерстві регіонального розвитку та будівництва планують створити єдиний Центр безпеки. Про це міністр Лев Парцхаладзе повідомив «Інтерфакс Україна».

«Є ідея створити єдиний Центр безпеки, який об’єднає пожежну службу, екстрену медичну допомогу та поліцію. Уже розроблено проект», – розповів міністр.

Парцхаладзе додав, що Центри будуть розташовані у громадах і надаватимуть допомогу не пізніше як за 20 хвилин. Про терміни реалізації проекту не повідомляється.

Нагадаємо, нещодавно у Мінрегіон також підготували законопроект, за яким старі будинки зноситимуть для будівництва багатоповерхівок. При цьому, згода 100% мешканців будинку перестане бути обов’язковою. Архітектор Георгій Духовичний нагадав, що для будівництва нових багатоповерхівок на місці п’ятиповерхових хрущовок потрібно передусім прокласти нові комунікації, побудувати електропідстанції, передбачити ділянки для нових шкіл і дитсадків, а також паркувальних майданчиків. В іншому разі слід будувати будинки такої ж поверховості.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button