Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Valerie Samodaeva / facebook

Днями користувачів соцмережі обурило, що на вікнах відреставрованого та відкритого як мистецький центр Річкового вокзалу замість білої плівки на першому поверсі з’явилася реклама букмекерської фірми PariMatch. Керівництво арт-простору пояснило «Хмарочосу», що PariMatch виступила партнером реставрації і також винаймає на Річвокзалі приміщення.

«Наша мета – це комплексна реставрація Річкового вокзалу, у нас є концепція та бачення, як це можна реалізувати, але на даному етапі потрібні гроші. Завдяки нашим партнерам, яких ви бачите, нам вдалося зробити перші кроки: замінити вікна, встановити нові двері, провести роботи з укріплення стін та даху, відновити системи водопостачання, електромережі, встановити охорону, відеоспостереження тощо», – повідомили в прес-службі. Додають, що Річвокзал не змінює напрямку діяльності.

Фото: Jeka Kotenko / facebook

Верховна Рада заборонила азартні ігри у 2009 році після пожежі в одному з гральних клубів у Дніпрі, коли загинуло дев’ятеро людей. Після цього певна частина зал гральних автоматів замаскувалася під комп’ютерні клуби, інша – під лотереї. Ми писали про казино, замасковане під бомбосховище.

У 2012 році було прийнято закон про лотереї. Державні ліцензії на лотерейний бізнес отримали три компанії – Українська національна лотерея (куди входить Pari Match), МСЛ і Патріот. Ліцензує ці компанії Міністерство фінансів.

Читайте також: Нелегальний гральний бізнес в Україні оцінили щонайменше в один мільярд євро

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button