Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 328 днів. За цей час ми опублікували 23827 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Києві підбили підсумки четвертого Громадського бюджету участі. Переможців оголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на прес-брифінгу КМДА.

Цьогорічний бюджет проекту становив 160 мільйонів гривень. Перемогли 554 з-поміж поданих проектів. Серед цього числа значно переважили освітні ініціативи. В той час, як ідеї з категорій: «публічний простір», «екологія», «дороги та транспорт» опинилися в рейтингу значно нижче.

Ранжування проектів-переможців за спрямуванням

Читайте також, які проекти з рейтингу «Хмарочоса» опинился в попередньому рейтингу переможців

В КМДА повідомили, що найбільшу частку переможців становлять проекти Дарницького району (99), далі – Дніпровського (69), Оболонського (63), Деснянського (54), Подільського (54), Солом’янського (49), Шевченківського (33), Святошинського (23), Голосіївського (20) та Печерського (8). 82 проекти з цього переліку – загальноміські.

Зазначається, що всього у 2019 році кияни подали 2119 проектів від 256 команд. Було зареєстровано понад 191 тисяча голосувальників, які віддали 654 тисячі голосів (кожен киянин міг проголосувати за п’ять проектів). У порівнянні з 2018 роком, цьогоріч кількість голосувальників зросла на 40 тисяч.

Перший Громадський бюджет нараховував 497 проектів-учасників, другий – 809, третій – 1137 і цьогорічний четвертий – 2219.

Перелік проектів-переможців Громадського бюджету–2019 оприлюднять згодом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button