Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В італійському місті Болонья кур’єри Glovo вийшли з протестом під головний офіс компанії. Про це повідомляє кореспондент «Українських новин».

Містяни вишикували в ряд свої рюкзаки, запалили димові шашки та підняли транспаранти «Платіть нам за свята», «Національний протест», «Glovo нас вбиває» тощо. Зазначають, що приводом вийти на мітинг стала низька оплата праці.

Нагадаємо, кілька місяців тому іспанські кур’єри вже протестували проти компанії. Так сотні демонстрантів протестували проти політики компанії, що не передбачає страховки для працівників. Тоді приводом стала нічна ДТП, у якій барселонського кур’єра збив сміттєвіз. Протест підтримали кілька профспілок у соцмережах. Одна з них розкритикувала політику Glovo як «ненадійну, незахищену та небезпечну зайнятість». У Glovo вирішили розробити процес страхування для кур’єрів після розслідування ДТП.

В Україні Glovo нещодавно викликала конфліктну ситуацію з містянами в закладі харчування – черги та замовлення кур’єрів заважали обслуговувати клієнтів всередині. Втім, у заклад згодом розповіли  «Хмарочосу», що для служб доставки відкриють окрему кухню і облаштують велопарку біля входу.

Читайте також: Як насправді працюють Glovo і UberEats, та як ці компанії впливають на розвиток міста

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button