Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

Голова КП «Центр організації дорожнього руху міста Києва» Віктор Черній не зміг пояснити, звідки взяв дані про 124 аварійно-небезпечні ділянки на дорогах міста. Про ці зони він доповідав на засіданні Київради, повідомляє Сергій Пасюта.

У відповідь на запит чиновник зазначив, що не може надати більше даних про 124 небезпечні зони, тому що для доповіді «використав інформацію з відкритих джерел».

Скриншот відповіді Віктора Чернія / Сергій Пасюта

«Ця інформація ніде не публікується, бо інакше б я просто зайшов на потрібний сайт і скачав перелік аварійно-небезпечних ділянок з адресами», – додав Пасюта.

Пасюта також розповідає, що спроб дізнатися дані було декілька. Спершу КМДА перенаправила його до Патрульної поліції, однак там відповіли, що запит стосується інших структур. За другої спроби КМДА спробувала розібратися самостійно, направивши запити до райдержадміністрацій, районних ШЕУ. Тоді ж і виявилось, що дані про 124 аварійні зони мають надати у ЦОДР Києва за їхнім статутам. Проте керівник ЦОДР заявив, що не в змозі розібратися.

Не отримавши відповіді, киянин вирішив робити аналітику самостійно за кожним ДТП з 2016 року.

Читайте також: Хто буде відповідати за транспорт в КМДА? Результати конкурсу (фото, біографія)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button