Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/vdngkyiv

Підземний пішохідний перехід через проспект Академіка Глушкова, який веде до ВДНГ, закрито через початок протиаварійних робіт. Зокрема, там ремонтують покриття стін, повідомляє Київавтодор.

Прохід закрито з 27 червня до сьомого липня. До того часу в Київавтодорі радять користуватись наземним переходом, який розташовано на 270 метрів далі, навпроти ресторану «Прага».

Схема переходу проспекту Глушкова, «Хмарочос»

Водночас адміністрація ВДНГ повідомила, що відкрила вхід з боку станції метро «Іподром».

Вхід на територію ВДНГ з боку метро «Іподром» зазвичай закрито. Фото: В’ячеслав Вознюк

Підземний перехід – єдиний спосіб перейти восьмисмуговий проспект, щоб дістатися від метро «Виставковий центр» до ВДНГ. Коли у 2011 році побудували цю станцію, то зекономили на виходах.

Безпосередньо від метро є два виходи на вулицю Васильківську і жодного – до ВДНГ. Аби перейти проспект Глушкова, слід вийти з підземного виходу, оминути численні МАФи, перейти вулицю регульованим наземним переходом і знову спуститися в інший підземний перехід.

При цьому на території Виставкового центру регулярно відбуваються масові події, такі як фестиваль Atlas Weekend, «Кураж Базар» тощо.

Торік кияни зареєстрували петицію з вимогою добудувати вихід із метро.

У травні КМДА видала розпорядження про реконструкцію виходу зі станції метро «Виставковий центр» та будівництво підземного переходу.

Цього року буде розроблено проектну документацію, а у 2020 році планують завершити будівництво прямого виходу до ВДНГ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button