X

Водія, який заїхав на велопішохідний міст, оштрафували на 765 гривень

Скріншот із відео: Дмитро Макагон

Патрульна поліція виписала два адміністративні штрафи водію, який заїхав на позашляховику Mercedes на велопішохідний міст.

Автомобіль помітили на новому мосту 17 червня. Фото і відео викликали розголос у соцмережах і розлютили мера Києва Віталія Кличка. Також користувачі інтернету визначили особу водія — ним виявився 25-річний киянин.

Водія оштрафували за ч.4 ст.126 (за керування транспортним засобом, будучи позбавленим прав) та ч.1 ст.122 (за проїзд по пішохідному мосту). Перша стаття передбачає штраф у 510 гривень, друга – 255 гривень.

Як зазначив речник патрульної поліції Києва Роман Мартинюк, раніше суд вже позбавив водія права керування транспортним засобами: за керування у стані сп’яніння.

Поліція пише, що водія кілька разів запрошували на розгляд його справи, але він не з’явився.

Велопішохідний міст із Володимирської гірки до Арки дружби народів відкрили 25 травня.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту