Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 28 днів. За цей час ми опублікували 26925 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всі фото: Кузня ребра та пива / facebook

На бульварі Тарса Шевченка, 2 відкрився ресторан «Кузня ребра та пива». Про це повідомляє «Наш Киев».

У меню представлені пікантні ребра (169 гривень), шурпа (79 гривень), овочі гриль (79 гривень), копчена перепілка (159 гривень), пастрамі (119 гривень) та фісташковий еклер (79 гривень). Головний напій ресторану – пиво з найстарішої української пивоварні 1497 року в Микуличині, що в Івано-Франківській області. Це сорти бланш, світле, темне, Kaltenberg та світле безалкогольне.

Заклад працює з 12:00 до 00:00

Зазначається також, що керівництво ресторану залишило в інтер’єрі мозаїки радянського періоду.

Як повідомили в маркетинг-відділі закладу, раніше в приміщенні ресторану працювало кафе «Донецк». Мозаїки з барельєфами залишили у первинному вигляді, натомість під готове оздоблення підлаштували інтер’єр.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button