На бульварі Тараса Шевченка відкрився м’ясний ресторан з автентичними мозаїками (фото)
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На бульварі Тарса Шевченка, 2 відкрився ресторан «Кузня ребра та пива». Про це повідомляє «Наш Киев».
У меню представлені пікантні ребра (169 гривень), шурпа (79 гривень), овочі гриль (79 гривень), копчена перепілка (159 гривень), пастрамі (119 гривень) та фісташковий еклер (79 гривень). Головний напій ресторану – пиво з найстарішої української пивоварні 1497 року в Микуличині, що в Івано-Франківській області. Це сорти бланш, світле, темне, Kaltenberg та світле безалкогольне.
Заклад працює з 12:00 до 00:00
Зазначається також, що керівництво ресторану залишило в інтер’єрі мозаїки радянського періоду.
Як повідомили в маркетинг-відділі закладу, раніше в приміщенні ресторану працювало кафе «Донецк». Мозаїки з барельєфами залишили у первинному вигляді, натомість під готове оздоблення підлаштували інтер’єр.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті