На бульварі Тараса Шевченка відкрився м’ясний ресторан з автентичними мозаїками (фото)
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23420 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На бульварі Тарса Шевченка, 2 відкрився ресторан «Кузня ребра та пива». Про це повідомляє «Наш Киев».
У меню представлені пікантні ребра (169 гривень), шурпа (79 гривень), овочі гриль (79 гривень), копчена перепілка (159 гривень), пастрамі (119 гривень) та фісташковий еклер (79 гривень). Головний напій ресторану – пиво з найстарішої української пивоварні 1497 року в Микуличині, що в Івано-Франківській області. Це сорти бланш, світле, темне, Kaltenberg та світле безалкогольне.
Заклад працює з 12:00 до 00:00
Зазначається також, що керівництво ресторану залишило в інтер’єрі мозаїки радянського періоду.
Як повідомили в маркетинг-відділі закладу, раніше в приміщенні ресторану працювало кафе «Донецк». Мозаїки з барельєфами залишили у первинному вигляді, натомість під готове оздоблення підлаштували інтер’єр.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті