На бульварі Тараса Шевченка відкрився м’ясний ресторан з автентичними мозаїками (фото)
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Всі фото: Кузня ребра та пива / facebook
На бульварі Тарса Шевченка, 2 відкрився ресторан «Кузня ребра та пива». Про це повідомляє «Наш Киев».
У меню представлені пікантні ребра (169 гривень), шурпа (79 гривень), овочі гриль (79 гривень), копчена перепілка (159 гривень), пастрамі (119 гривень) та фісташковий еклер (79 гривень). Головний напій ресторану – пиво з найстарішої української пивоварні 1497 року в Микуличині, що в Івано-Франківській області. Це сорти бланш, світле, темне, Kaltenberg та світле безалкогольне.
Заклад працює з 12:00 до 00:00
Зазначається також, що керівництво ресторану залишило в інтер’єрі мозаїки радянського періоду.
Як повідомили в маркетинг-відділі закладу, раніше в приміщенні ресторану працювало кафе «Донецк». Мозаїки з барельєфами залишили у первинному вигляді, натомість під готове оздоблення підлаштували інтер’єр.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті