На бульварі Тараса Шевченка відкрився м’ясний ресторан з автентичними мозаїками (фото)
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Головним напоєм стало пиво з найстарішої української броварні.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 28 днів. За цей час ми опублікували 26930 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Всі фото: Кузня ребра та пива / facebook
На бульварі Тарса Шевченка, 2 відкрився ресторан «Кузня ребра та пива». Про це повідомляє «Наш Киев».
У меню представлені пікантні ребра (169 гривень), шурпа (79 гривень), овочі гриль (79 гривень), копчена перепілка (159 гривень), пастрамі (119 гривень) та фісташковий еклер (79 гривень). Головний напій ресторану – пиво з найстарішої української пивоварні 1497 року в Микуличині, що в Івано-Франківській області. Це сорти бланш, світле, темне, Kaltenberg та світле безалкогольне.
Заклад працює з 12:00 до 00:00
Зазначається також, що керівництво ресторану залишило в інтер’єрі мозаїки радянського періоду.
Як повідомили в маркетинг-відділі закладу, раніше в приміщенні ресторану працювало кафе «Донецк». Мозаїки з барельєфами залишили у первинному вигляді, натомість під готове оздоблення підлаштували інтер’єр.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті