Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23272 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

Україна посіла 20 місце з кінця у переліку з 50 країн, де жінка може безпечно подорожувати без супроводу. Аналіз здійснили travel-блогери Asher & Lyric.

Вони відібрали 50 країн, базуючись на даних про гендерну рівність, насильство та дискримінацію, які містилися у вісьмох звітах офіційних джерел (наприклад ООН, Всесвітній економічний форум та Джорджтаунський інститут). За оцінками цих вісьмох параметрів уклали рейтинг найбільш та найменш дружніх країн, де жінка може почуватися в безпеці, подорожуючи без супроводу.

У п’ятірку найнебезпечніших країн увійшли ПАР, Бразилія, Росія, Мексика та Іран. Найбільш комфортними для жіночих подорожей визначили Норвегію, Швейцарію, Австрію, Ірландію, Сингапур та Іспанію.

Україна перебуває в діапазоні небезпечних країн, програючи США та випереджуючи ОАЕ. Найгірший індекс жіночої безпеки в Україні, згідно з рейтингом, – це можливість безпечно пересуватися містом вночі, а найкращий – відсутність сексуального насилля поза стосунками.

Читайте також: В ОАЕ роздали нагороди за сприяння гендерній рівності. Усі лауреати – чоловіки

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button