Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Koktebel Jazz Festival

6–8 вересня на Трухановому острові відбудеться Koktebel Jazz Festival. Про це повідомляє «Вечірній Київ» з посиланням на прес-реліз організаторів. Формат події описують як «творча дача».

«Ми хочемо відпочивати, тестуючи нові формати та проекти, ми хочемо згадати атмосферу перших фестивалів біля Кара-Дагу та Дому-Музею Волошина, який народився саме в Києві», – повідомляють у прес-релізі.

Команда влаштовує фестиваль не на березі моря, а біля Дніпра через те, що в інших містах відмовились надавати майданчик для проведення.

Заплановано три локації:

  • «Кoktebel Jazz Stage» – у партнерстві з пляжем ЮБК;
  • «Koktebel free beach club»  – у партнерстві з творчим клубом «Х.Л.А.М» (електронна музика, майстер-класи та кінопокази фестивалю «Артишок»);
  • «Острів Крим» – локація, присвячена сучасній кримській культурі.

Зазначають, що Koktebel Jazz Festival у 2020 році повернуть на берег моря. З 2003 року він проводився в Криму, але після анексії півострова у 2014 році переїхав до Затоки та Чорноморська.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button