Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з соцмереж, newsroom.kh.ua

В ніч проти 30 липня в одній з лікарень Харкова помер кур’єр сервісу доставки їжі Glovo, який потрапив в аварію. Як повідомляє місцеве видання NewsRoom, цю інформацію підтвердили в мерії та поліції.

20-річний хлопець помер у лікарні, не прийшовши до тями.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вранці 25 липня на перехресті проспекту Науки та вулиці Культури. Кур’єр Glovo на велосипеді перетинав перехрестя, коли автомобілі вже почали рух. Велосипедиста збив автомобіль Renault, який, судячи з відеозапису, вже рухався на високій швидкості.

https://www.facebook.com/HarkovskiyPerelom/videos/889780788065776/

У пресслужбі Національної поліції поки не коментують обставини аварії, чекаючи на результати експертизи.

Нагадаємо, минулого тижня кур’єри Glovo двічі виходили на протести проти умов праці. Крім змін у системі оплати праці, кур’єри незадоволені відсутністю соціальних гарантій, зокрема лікарняних і страхування у випадках ДТП.

Читайте також: Як насправді працюють Glovo і UberEats, та як ці компанії впливають на розвиток міста

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button