Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: minifootball.com

Світова федерація з міні-футболу постановила, що всесвітній чемпіонат з цього виду спорту в 2021 році відбудеться в Києві. Про це WMF повідомила у Facebook.

Таке рішення ухвалив комітет організації на зборах у вівторок, 30 липня. Заявка на проведення в Києві конкурувала з заявкою столиці Сенегалу Дакаром. Цьогорічний світовий чемпіонат відбудеться у жовтні в Перті, Австралія.

Чемпіонат, ймовірно, проведуть в НСК «Олімпійський», позаяк до оригінального запису прикріпили його фотографію. Минулого року Київ приймав чемпіонат з міні-футболу в європейській першості.

За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, в Києві міні-футболом можна займатися на 150 майданчиках.

Міні-футбол – те ж саме, що і футзал. В нього грають у закритому приміщенні на ділянці завдовжки від 15 до 42 метрів і завширшки від 15 до 20 метрів. Матч триває два тайми по 20 хвилин. На полі грають дві команди по чотири гравці з вратарем, які переважно контролюють дії суперника навпроти.

Читайте також: Українці запустили інтерактивну карту, присвячену міському спорту. Як вона працюватиме?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button