Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олексій Дробот

Розміщений поперек бульвару Лесі Українки автомобіль «Жигулі» частково блокував рух транспорту, через що утворився затор майже на всю довжину бульвару. Про це написав користувач Facebook Олексій Дробот.

На машині, яка перекрила дві смуги, було розміщено плакати «Ні гонкам на бульварі» і «Тиша – наше право». Місцеві мешканці зазначають, що вночі тут справді гучно їздить транспорт на високій швидкості.

Фото: Олексій Дробот

«Живу на бульварі 30 років, і перегони машин та мотоциклів добряче набридли! Вночі не можна відчинити вікна через шум. Старт зазвичай від мого будинку на бульварі Лесі Українки, 11», – пише Дарія у коментарях до відео видання Інформатор.

На місце прибула патрульна поліція, і «Жигулі» евакуювали. Журналісти перестріли чоловіка, який зізнався, що автомобіль належить йому, і він втомився від шуму від автівок. Після цього господар непомітно сховався від поліції у дворах.

Кілька тижнів тому цей же чоловік вже перекривав бульвар Лесі Українки, його автомобіль також евакуювали. І так само власник не зізнався поліції, що він власник «Жигулі», проте розповідав про свою проблему перехожим.

Фото: Олексій Дробот

Читайте також: У Нідерландах закрили дорогу, яка цілодобово грала гімн

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button