Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23633 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Володимир Мальцев, prosto-vova.livejournal.com

На Русанівці знесуть кладовище домашніх тварин у зв’язку з реконструкцією Шліхтеровського каналізаційного колектора, повідомляє пресслужба КМДА.

На стихійному цвинтарі ритимуть котлован, і близько 140 місць поховання тварин потраплять у зону будівництва. Наразі територію вже огороджено стрічками.

«Ми чудово розуміємо, що тут поховано справді улюбленців, членів родин, і їх втрата є невиліковною раною для власників. Тому ми поважаємо пам’ять цих тварин і для їх перепоховання розробили план перенесення останків. Всі дії, пов’язані з перепохованням тварин будуть безкоштовними для власників», − запевнив очільник Департаменту благоустрою Тарас Панчій.

Фото: Володимир Мальцев, prosto-vova.livejournal.com

КМДА просить власників похованих тварин прибути на місце і перевірити чи потрапляють останки їхніх улюбленців під лінію будівництва. Могили поза огородженою зоною не чіпатимуть.

Та якщо останки тварини потрапили до зони будівництва, власникам слід до 10 вересня звернутися до начальника відділу підготовки будівництва Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва – Жоха Ігоря Петровича.

Перепоховання проводитимуть спеціалісти Управління ритуальних послуг. Останки тварин кремують, а потім урни з попелом і надгробки відправлять на зберігання до міської лікарні ветеринарної медицини. Ці урни перезахоронять на новому цвинтарі домашніх тварин на вулиці Пухівській, коли його буде збудовано.

Фото: Володимир Мальцев, prosto-vova.livejournal.com

Читайте також: У Канаді розробили «вегетаріанське» мишаче м’ясо для котів

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button