Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23620 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Демонтаж вивісок лотереї «Космолот» на проспекті Перемоги. Фото: facebook.com/smirnov.kmda

Протягом серпня у Києві демонтовано 1630 незаконних рекламних засобів. При цьому 1055 одиниць демонтували самі власники, повідомляє пресслужба КМДА.

Зокрема, прибрали 435 банерів, 505 вивісок, 21 електронне табло, два елементи благоустрою, 27 конструкцій на даху, 213 кронштейнів, п’ять лайтпостерів на фасаді, 10 прапорців, 160 виносних конструкцій, шість рекламних транспортів, 17 тумб, 111 холдерів, 12 щитів на фасаді, 105 окремо розташованих щитів та один телевізійний екран на фасаді.

«Із них 143 одиниці – це улюблені вивіски лотерей, які наразі “відпочивають” після літніх канікул у нас на складі», – додав керівник Управління з питань реклами Олександр Смирнов.

Минулого тижня комунальники демонтували вивіски лотереї «Космолот» на проспекті Перемоги, 33, а власники намагалися «силою зняти демонтажників зі сходів». Демонтаж продовжили після виклику поліції.

Дивіться фото: На Оболоні з «лотерейного» будинку знімають більше 20 вивісок

У КМДА зазначають, що аби унеможливити хаотичне розміщення наземної реклами, правила визначають конкретні точки для її монтажу, а також забороняють низку типів рекламних засобів на кшталт перетяжок-транспарантів, холдерів, штендерів тощо.

Зовнішня реклама не повинна перешкоджати пішохідному руху та перекривати дорожні знаки, розміщуватись у місцях концентрації ДТП.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button