Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Лавка-ресторан «Чорноморка». Фото: Ольга Копилова

У Києві відкриється «Анчоусна»  – новий монопродуктовий заклад від мережі гастролавок «Чорноморки», де пропонуватимуть дрібну рибу власного вилову – хамсу, сарделі, атеринку тощо. Рибу готуватимуть у фритюрі та на грилі теппан. Також обіцяють зовсім незвичні страви як-от анчоусний крем-суп, який з цього тижня дегустують відвідувачі «Чорноморки».

В «Анчоусній», як і в іншому монопродуктовому закладі цієї мережі – «Селедочная», середній чек буде меншим, ніж у «Чорноморці».

Нова закусочна розташована на вулиці Велика Васильківська, 111/113 і відкриє двері 20 вересня о 18:00.

Гаслом закладу став вислів «Такого ви ще не бачили (та і ми теж)».

Фото: Анчоусная

Нагадаємо, що мережа гастролавок «Чорноморка», генеральним директором якої є Ольга Копилова, постачає рибу і морепродукти в понад 300 точок і привозить їх з Одеси.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button