Мережа гастролавок «Чорноморка» відкриває «Анчоусну» в центрі Києва
У монопродуктовому закладі буде дрібна риба власного вилову.
У монопродуктовому закладі буде дрібна риба власного вилову.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
У Києві відкриється «Анчоусна» – новий монопродуктовий заклад від мережі гастролавок «Чорноморки», де пропонуватимуть дрібну рибу власного вилову – хамсу, сарделі, атеринку тощо. Рибу готуватимуть у фритюрі та на грилі теппан. Також обіцяють зовсім незвичні страви як-от анчоусний крем-суп, який з цього тижня дегустують відвідувачі «Чорноморки».
В «Анчоусній», як і в іншому монопродуктовому закладі цієї мережі – «Селедочная», середній чек буде меншим, ніж у «Чорноморці».
Нова закусочна розташована на вулиці Велика Васильківська, 111/113 і відкриє двері 20 вересня о 18:00.
Гаслом закладу став вислів «Такого ви ще не бачили (та і ми теж)».
Нагадаємо, що мережа гастролавок «Чорноморка», генеральним директором якої є Ольга Копилова, постачає рибу і морепродукти в понад 300 точок і привозить їх з Одеси.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті