Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 309 днів. За цей час ми опублікували 26391 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Лавка-ресторан «Чорноморка». Фото: Ольга Копилова

У Києві відкриється «Анчоусна»  – новий монопродуктовий заклад від мережі гастролавок «Чорноморки», де пропонуватимуть дрібну рибу власного вилову – хамсу, сарделі, атеринку тощо. Рибу готуватимуть у фритюрі та на грилі теппан. Також обіцяють зовсім незвичні страви як-от анчоусний крем-суп, який з цього тижня дегустують відвідувачі «Чорноморки».

В «Анчоусній», як і в іншому монопродуктовому закладі цієї мережі – «Селедочная», середній чек буде меншим, ніж у «Чорноморці».

Нова закусочна розташована на вулиці Велика Васильківська, 111/113 і відкриє двері 20 вересня о 18:00.

Гаслом закладу став вислів «Такого ви ще не бачили (та і ми теж)».

Фото: Анчоусная

Нагадаємо, що мережа гастролавок «Чорноморка», генеральним директором якої є Ольга Копилова, постачає рибу і морепродукти в понад 300 точок і привозить їх з Одеси.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button