Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Kooperativ

Новий простір до коворкінгу Kooperativ Coworking & Community відкриється у листопаді цього року.

Він розташується поблизу Львівської площі у приміщенні колишньої книжкової фабрики «Жовтень». Ревіталізований простір завбільшки 4000 квадратних метрів вміщатиме 660 робочих місць.

Фото: Kooperativ

Kooperativ працюватиме цілодобово. Резидентам будуть доступні величезний дах з садом (майже 1000 квадратних метрів), зона барбекю та зона для спорту, великі автомобільна та велосипедна парковки, капсули для сну, амфітеатр для публічних подій для 120 глядачів, кімнати для зустрічей та телефонних переговорів, комфортні і функціональні кухні, безкоштовні безалкогольні напої, зони відпочинку, ігрова кімната, кімната догляду за дитиною та багато іншого.

Фото: Kooperativ

Дизайн для Kooperativ створений за архітектурним принципом «менше — значить більше / less is more».

Резидентам запропонують три опції — «гарячі» (незакріплені за конкретним користувачем) та фіксовані столи, а також приватні офіси.

Фото: Kooperativ

Організовувати роботу можна буде через персоналізований мобільний додаток kooperativ app (наприклад, зарезервувати кімнату для переговорів чи дізнатися новини від спільноти).

«Концепція Kooperativ виросла з ідеї побудови спільного світу / co-world та економіки спільної участі. У спільному світі люди не чекають роками, поки збудуться їхні мрії — вони втілюють їх тут і зараз завдяки обміну досвідом, співпраці та піклуючись про планету», – стверджують ініціатори проєкту. 

Фото: Kooperativ

Kooperativ обіцяє бути дружнім до різних груп містян – зокрема, будівля пристосована для людей з особливими потребами та облаштована кімнатою для догляду за дитиною. Також тут перероблятимуть сміття і використовуватимуть методи енергозбереження.

Засновники Kooperativ: Едвард Мейор, піонер коворкінг-буму в Парижі, Василь Гроголь, засновник готелю BURSA Hotel Kyiv та Андрій Федорів, засновник креативної інвестиційної компанії FEDORIV, яка власне і стане першим резидентом Kooperativ.

Засновники Kooperativ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button