Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23645 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Dmitriy Volskiy‎, facebook.com/groups/kyivtransportfans

Монтаж 600 автоматів для поповнення електронного квитка коштує 10,8 мільйона гривень, згідно з проведеним підприємством «ГІОЦ» тендером. Про це повідомляють Наші гроші.

Компанія-переможець «МКМ Сервіс Лтд» зобов’язана встановити всі 600 автоматів до 26 грудня.

При цьому монтаж одного автомата, згідно з документацією, може тривати 15 робочих днів, не рахуючи необмеженого часу на погодження замовником передпроєктного рішення і передачу автомату в монтаж.

За процедурою, замовник надсилає заявку на автомат. Далі виконавець має чотири дні на техогляд і підготовку передпроєктного рішення. Після погодження виконавець протягом десяти днів виконує підготовчі роботи, транспортує і під’єднує автомат.

Зараз на деяких станціях метро вже стоять автомати Київ Смарт Сіті в упакуванні.

Фото: Юлия Долгова‎, facebook.com/groups/kyivtransportfans

Наші гроші зазначають, що торік «ГІОЦ» замовив виготовлення цих 600 автоматів за більш як 100 мільйонів гривень. При цьому із них лише 90 штук дозволяли розраховуватися платіжними картками.

Нагадаємо, нещодавно аудит діяльності Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА виявив порушення на загальну суму майже 254 мільйона гривень. Перевірка стосувалася виконання заходів програми «Електронна столиця» за 2015-2017 роки. Зокрема, перевіряли «ГІОЦ».

Нагадаємо, наразі автомати для поповнення Kyiv Smart Card під’єднано на 15 станціях київського метро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button