У Києві відкрили новий м’ясний ресторан «Публіцист». Що він пропонує?
«Відкритий вогонь, відкрита кухня, відкрите спілкування» – так описують власники концепцію ресторану.
«Відкритий вогонь, відкрита кухня, відкрите спілкування» – так описують власники концепцію ресторану.
Фото: eda.bit.ua
Новий ресторан «Публіцист» з акцентом на м’ясні страви відкрився неподалік Львівської площі у Києві.
Для гостей закладу готуватиме Алекс Якутов, який працював у київському ресторані «Гра з вогнем» і чернігівському «Хряк. Дім пива та м’яса».
«Відкритий вогонь, відкрита кухня, відкрите спілкування» – так описують власники концепцію ресторану.
Особливістю ресторану є м’ясні страви в найрізноматніших варіаціях, приміром, карпачо з телятини, ростбіф з телячого язика, салат із цим ростбіфом, каре баранини, качка у тамариндовому соусі, курча на грилі, нога ягняти в білому вині, телячі щічки з картопляним пюре, козлятина на пару тощо. Середня ціна м’ясної страви складає приблизно 250 гривень.
Фото: eda.bit.ua
У меню великий вибір овочевих страв: смажена картопля з лисичками, копчений буряк з трюфельною олією тощо. Також можна замовити страви з рибою та морепродуктами.
У закладі також можна підкріпитися піцою – наприклад, класичною «Маргаритою» в авторському виконанні (готують з копченими томатами чері й сиром грюєр) чи піцою «Чотири сири» (з вершковим соусом бешамель і шпинатом) або ж піцою з баклажаном, солодким перцем і рікотою, кебабом і релішем із зелених томатів та з чорізо й моцарелою.
Зараз ресторан працює в тестовому режимі і відкритий з 18:00 до 23:00 за адресою вул. Січових Стрільців, 25.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті