Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: eda.bit.ua

Новий ресторан «Публіцист» з акцентом на м’ясні страви відкрився неподалік Львівської площі у Києві.

Для гостей закладу готуватиме Алекс Якутов, який працював у київському ресторані «Гра з вогнем» і чернігівському «Хряк. Дім пива та м’яса».

«Відкритий вогонь, відкрита кухня, відкрите спілкування» – так описують власники концепцію ресторану.

Особливістю ресторану є м’ясні страви в найрізноматніших варіаціях, приміром, карпачо з телятини, ростбіф з телячого язика, салат із цим ростбіфом, каре баранини, качка у тамариндовому соусі, курча на грилі, нога ягняти в білому вині, телячі щічки з картопляним пюре, козлятина на пару тощо. Середня ціна м’ясної страви складає приблизно 250 гривень.

Фото: eda.bit.ua

У меню великий вибір овочевих страв: смажена картопля з лисичками, копчений буряк з трюфельною олією тощо. Також можна замовити страви з рибою та морепродуктами.

У закладі також можна підкріпитися піцою – наприклад, класичною «Маргаритою» в авторському виконанні (готують з копченими томатами чері й сиром грюєр) чи піцою «Чотири сири» (з вершковим соусом бешамель і шпинатом) або ж піцою з баклажаном, солодким перцем і рікотою, кебабом і релішем із зелених томатів та з чорізо й моцарелою.

Зараз ресторан працює в тестовому режимі і відкритий з 18:00 до 23:00 за адресою вул. Січових Стрільців, 25.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button