Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

16 вересня онлайн-журнал «Хмарочос» запустив новий сервісний телеграм-канал «Відкриття Києва».

В ньому ми публікуємо інформацію про нові найцікавіші сервіси, магазини та заклади Києва. Тут легко знайти інформацію про новий барбершоп, сучасний квітковий магазин, спортклуб чи кафе у вашому районі. Ми не зупиняємося лише на центральному ядрі міста, тому канал буде корисний для містян з будь-якого куточку столиці.

Усі читачі будуть в курсі запуску нового h&m на березі Дніпра чи сучасного квіткового магазину з голландськими тюльпанами на лівому березі. А також знатимуть про оновлені меню та акції в улюблених кафе, ресторанах та барах, запуск нових хімчисток, супермаркетів та магазинів з фермерськими продуктами.

Підписуйтеся на телеграм канал Відкриття Києва, щоб бути у курсі всіх корисних новинок столиці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button