Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/projectgiznelub

Благодійний фонд «Життєлюб» анонсував відмову від пластикового посуду на своїх точках роздачі гарячої їжі «Обід без бід».

Натомість кожного гостя планують забезпечити набором ланчбоксів. Для цього розпочали збір коштів. Планують зібрати 100 тисяч гривень.

У «Життєлюбі» зазначають, що люди похилого віку жили за принципами zero waste ще до того, як це стало мейнстрімом.

«Згадайте, всьому давалося друге життя: порвані панчохи зашивались, двічі порвані панчохи ставали сховищем для цибулі, пакет від випитого молока – відмінна посудина для насіння, зношені речі – це не сміття, а клаптики для підковдри, а зношена підковдра – відмінний мішечок для круп», – пояснюють в організації.

Фото: facebook.com/projectgiznelub

Фонд «Життєлюб» засновано Гаріком Корогодським і Тіною Михайловською. Проєкт «Обід без бід» запустили у 2017 році. Наразі ініціатива налічує 10 пунктів роздачі гарячих обідів у ріних районах Києва.

«Обід без бід» фокусується на допомозі пенсіонерам. Отримати обід у пунктах роздачі можна лише за пенсійним посвідченням.

Про волонтерські ініціативи, які годують також безпритульних, читайте у матеріалі «Хмарочоса».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button