Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 65 днів. За цей час ми опублікували 24558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ain.ua

Мережа капсульних готелів Monotel запрацювала в Києві. Наразі працює два монотелі в Києві на бульварі Тараса Шевченка і на вул. Богдана Хмельницкого. Заплановано також відкриття капсульних готелів у Львові та в Одесі. 

У готелі існують чоловічі, жіночі монокапсули і капсули для пар. Обладнані вони однаково й відрізняються тільки площею. Одномісна капсула може витримати до 200 кілограмів, її довжина –  220 см, а ширина – 150 см.

Фото: monotel.space

Вартість одномісної капсули – 1000 гривень за ніч. За додаткові 150 грн можна отримати послугу сніданку. Забронювати капсулу можна онлайн на сайті Монотелю. Оплатити брювання потрібно за добу до прибуття. На сайті зазначено, що оплату приймають готівкою, карткою і навіть криптовалютою.

Фото: ain.ua

Капсула відкривається за допомогою електронного ключа, пише видання bzh.life. Усередині капсул передбачені система подачі повітря, memory-матрац, регульоване освітлення, навушники, зарядка для гаджетів, розетка, USB-порт, Wi-Fi і дзеркало з підсвічуванням.

Фото: monotel.space

У доступі є загальні душові, окремо для чоловіків та жінок. Серед іншого, у монотелі є послуга прання та прасування білизни. Також там видають ключ від персонального локера для цінних речей.

Фото: ain.ua

Засновницями мережі капсульних готелів є Варвара Шульга, Ганна Осипенко і Ксенія Чигаркіна.

«Отримай унікальний досвід за доступною ціною. Залишся на ніч, подрімай чи просто освіжись. Монотель перезаряджає індивідів», – закликають власники на сторінці Монотелю.

Раніше в аеропорту «Бориспіль» відкрився капсульний хостел, де пропонують одно- та двомісні «капсули» на термін до 12 годин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button