Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23565 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Протягом цих вихідних, 5-6 жовтня буде призупинено рух швидкісного трамваю №1 через продовження капітального ремонту колій на бульварі Кольцова. Про це повідомляє Київпастранс.

Натомість комунальники обіцяють збільшити кількість автобусів №2Т і трамваїв №3. Відповідно в автобусі діятимуть місячні проїзні на трамвай. З понеділка рух буде відновлено.

Днями ексдепутат Київради Олександр Пабат оприлюднив відповідь КМДА на своє депутатське звернення. З документу випливає, що реконструкція трамвайної лінії на Борщагівці триватиме до грудня 2022 року.

Швидкісний трамвай закрили на реконструкцію наприкінці червня. Одночасно жителі Борщагівки потерпали від ремонту Шулявського та Борщагівського шляхопроводів. 21 вересня після ремонту відкрили Борщагівський шляхопровід. Рух трамваїв №1 та №3 відновили 30 вересня.

Як виявилося, на жодній з п’яти станцій швидкісного трамваю, де триває капітальний ремонт, не передбачено ліфтів для маломобільних людей.

Нагадаємо, що цими вихідними, 5-6 жовтня, у Києві триватиме марафон. Перекриватимуть рух на близько 40 вулицях і трьох мостах: Північному, Гаванському і Патона.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button